11.5.06

27 de maig .... Grup de Familiars

Hora: 18'00 h. Cada dissabete final de mes es realitza un grup exclusivament de familiars per a parlar dels assumptes estrictament particulars entre aquests i els malalts. Donades les circumstàncies i tot fent una ullada al passat més inmediat, preguem la màxima assistència possible a aquesta reunió, ja de per si prou important.

No és normal (no ho hauria de ser) posar aquest anunci aquí, però creiem de vital importància poder gaudir d'una bona assistència aquest proper 27 de maig.

Gràcies a tots.

Remare.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Saludos y felicidades por vuestra o nuestra página web. Espero que poco a poco vayais ampliándola de contenidos e información.Este es otro paso más en nuestra lucha contra el alcoholismo.Un paso más para la información a otros compañeros que necesitan nuestra ayuda.
Saludos.
JOSE R.

Anònim ha dit...

Hola todos los que puedan ver esta web. Les deseo que les pueda servir de ayuda y que además sirva para desmitificar el papel del enfermo alcohólico como aquella persona que está tirada en la calle y no sirve en esta sociedad. Son, hoy en día, muchas las personas que padecen de adicción al alcohol y no por ello son menos válidas una vez ya han hecho un tratamiento de desintoxicación y siguen sus terapias para mantener la abstinencia. La prueba está en este bloque.
Eli(mujer de un alcoholico rehabilitado)

Anònim ha dit...

Nois,noies:
Es per a mi un motiu d'orgull i satisfacció el haber-hos conegut,ara fa uns 3 anys que caminem plegats, i el cambi a la meva vida ha estat espectacular, soc una millor persona grácies a tots vosaltres. No hem de deixar de trevallar perque cada cop, siguem més els malats que aconseguiem el " diploma " de rehabilitats. Si coneixeu algú que tingui un veritable problema amb l'alcohol, ajudeu-l'ho i que vingui a coneixens......es com tornar a neixer,será el millor regal que li podeu fer.

Anònim ha dit...

Hoy el decir que el alcoholismo es una enfermedad da meda la sensación que es mejor vista que hace unos cuantos años buestra lucha en esta sociedad tiene tanta importancia que muchos deveriamos suvirnos a buestro carro
recivir un gran abrazo